Het keukenteam van woonzorgcentrum Riethove kookt dagelijks verse, voedzame en gevarieerde maaltijden. Alle maaltijden worden bereid volgens de normen van de voedselveiligheid.
Aangepaste maaltijden, zoals vegetarische maaltijden of dieetvoeding, kunnen steeds voorzien worden. Er ook wordt rekening gehouden met voedselallergieën en voedingsintoleranties.
Het menu hangt uit aan het berichtenbord op elke afdeling en is ook terug te vinden in de maandelijkse huiskrant van WZC Riethove.
De maaltijden worden op volgende tijdstippen geserveerd:
- ontbijt: tussen 7.45 uur en 8.45 uur
- soep: rond 11 uur
- middagmaal: tussen 11.45 uur en 12.30 uur
- koffie: tussen 14 uur en 16 uur
- avondmaal: tussen 17 uur en 18 uur.
Maaltijden worden geserveerd in de leefruimte. Indien de partner of mantelzorger graag samen eet met de bewoner, is dat mogelijk. Gelieve dit tijdig aan te vragen via de hoofdverpleegkundige.
Tips en suggesties over de menu’s kunnen worden gedeponeerd in de ideeënbus of worden aangekaart op de gebruikersraad.
Indien de bewoner buitenshuis is op het uur van de maaltijden, verwittigt de bewoner de afdeling, liefst minimum één dag op voorhand zodat het restaurant tijdig de maaltijd kan annuleren. De niet geconsumeerde maaltijd wordt niet in mindering gebracht op de factuur.
Downloads
- Menu november 2025.pdf57,7 Kb pdf
